Klimbos Appelscha

Kom klimmen in het leukste Klimbos van Nederland!

Klimmen in het Klimbos

Vanaf 1 persoon //  Ca. 2 uur

Klimmen in het Klimbos is het ideale uitje in Friesland voor een dagje weg! Kom met je familie, vrienden of collega’s en zoek het avontuur hoog op!  Afwisselend hangen er uitdagende hindernissen en tokkelbanen op je te wachten. Een unieke beleving op hoog maar ook laag niveau!

Klimbos Monkey;
€ 12,50 per persoon, twee routes vanaf lengte 1.20 m.

Klimbos KingKong;
€ 19,50 per persoon, zes routes vanaf lengte 1.40 m.

Avond klimmen 

Vanaf 1 personen //  Ca. 2 uur

Klimmen in het donker is het leukste uitje in Friesland voor een avondje weg! Kom met je familie, vrienden of collega’s en zoek het donkere avontuur hoog op!  Een unieke beleving in het donker op hoog maar ook laag niveau!

€ 22,50 per persoon, zes routes vanaf lengte 1.60 m.

 

Klimbos KidsFeest

Vanaf 8 personen // Ca. 2.5 uur

Vier je verjaardag in het Klimbos met een avontuurlijk feestje! Jullie gaan met zijn allen, onder begeleiding van een instructeur klimmen in ons Klimbos. Na afloop staat er een pizzaplank en ranja voor jullie klaar.

Klimbos Monkey;
€ 12,50 per persoon, twee routes vanaf lengte 1.20 m.

Klimbos KingKong;
€ 19,50 per persoon, zes routes vanaf lengte 1.40 m.

Let op: prijzen zijn exclusief pizza en ranja.

 

Klimmen met je groep: Mission in-Bossible 

Vanaf 8 personen //  Ca. 3 uur

Speciaal voor groepen, zoals scholen, bedrijven, grote families of verenigingen hebben wij het programma Mission Imbossible ontwikkeld. We combineren een aantal spannende activiteiten. Zo gaan jullie klimmen in het Klimbos, Boogschieten en Abseilen van de Bosbergtoren. Een gevarieerd en uitdagend programma van ongeveer 3 uur afhankelijk van de grootte van de groep.

€ 25,00 per persoon

Benieuwd naar andere groepsactiviteiten? Neem dan vrijblijvend een kijkje op De Jongens van Outdoor

matthias frankema
matthias frankema
April 9, 2021.
Geverifieerde
Met Cambuur o14 geklommen tijdens het paasweekend. Het was geweldig! De spelers vonden het een onvergetelijke ervaring. De uitleg was uitstekend en de vrijheid in het verkennen van het parcours werd als heel prettig ervaren! Zeker iets dat we binnenkort weer eens gaan doen!
Sake Swart
Sake Swart
April 8, 2021.
Geverifieerde
Prima uitleg, zeer veilig en vrolijk mensen.
Marielle Biesheuvel
Marielle Biesheuvel
April 7, 2021.
Geverifieerde
Super leuk klimbos! Wij hebben de twee parcours voor kinderen gedaan met onze dochters van 5 en 8 jaar en ze vonden het geweldig.
Wieke Kootstra
Wieke Kootstra
April 6, 2021.
Geverifieerde
Mooi klimbos, zeker voor herhaling vatbaar!
annewieke kiers
annewieke kiers
April 6, 2021.
Geverifieerde
Bij de Jongens van Outdoor is het altijd leuk! Klimmen, nachtklimmen, kanovaren of klootschieten. Als wij in de buurt zijn, boeken we altijd een activiteit bij de Jongens van Outdoor! Succes verzekerd!
Carola Van Dijk
Carola Van Dijk
April 5, 2021.
Geverifieerde
Prima tijd gehad in klimbos Appelscha. Goede uitleg vooraf en relaxte begeleiding. We hadden nog wel wat meer willen tokkelen en dochter was niet zo blij met zekeringssysteem dat bij haar soms haperde. Het is fijn dat het mogelijk is om in te halen bij een langzamere voorganger. Er zijn klimparken waar dat niet kan (zoals in garderen). Mijn advies zou zijn om wel (desnoods eigen) handschoenen te dragen. Bij de meeste klimparken is een helm verplicht, hier niet. Zou misschien beter zijn. 4 leuke uitdagende parcours voor boven de 1.40 m. We deden er 2,5 uur over (met wat wachten).
Louise Hoekstra
Louise Hoekstra
April 5, 2021.
Geverifieerde
Superleuke activiteit! Mooi, ruim opgezet, maar toch ook overzichtelijk parcours door de bossen voor verschillende niveaus/leeftijden.
sandy bom
sandy bom
April 5, 2021.
Geverifieerde
Super leuk klimpark in Appelscha met voor alle leeftijden een spannend parcours!