Klimbos Appelscha

Kom klimmen in het leukste Klimbos van Nederland!

Klimmen in het Klimbos

Vanaf 1 persoon //  Ca. 2 uur

Klimmen in het Klimbos is het ideale uitje in Friesland voor een dagje weg! Kom met je familie, vrienden of collega’s en zoek het avontuur hoog op!  Afwisselend hangen er uitdagende hindernissen en tokkelbanen op je te wachten. Een unieke beleving op hoog maar ook laag niveau!

Klimbos Monkey;
€ 12,50 per persoon, geschikt vanaf 1.20 m. tot 1.40 m. en klimmers met hoogtevrees 😉

Klimbos KingKong;
€ 19,50 per persoon, geschikt vanaf 1.40 m.

Avond klimmen 

Vanaf 1 personen //  Ca. 2 uur

Klimmen in het donker is het leukste uitje in Friesland voor een avondje weg! Kom met je familie, vrienden of collega’s en zoek het donkere avontuur hoog op!  Een unieke beleving in het donker op hoog maar ook laag niveau!

€ 22,50 per persoon, geschikt vanaf 1.60 m.

 

Klimbos KidsFeest

Vanaf 8 personen // Ca. 2.5 uur

Vier je verjaardag in het Klimbos met een avontuurlijk feestje! Jullie gaan met zijn allen, onder begeleiding van een instructeur klimmen in ons Klimbos. Na afloop staat er een pizzaplank en ranja voor jullie klaar (1/2 p.p.)

Klimbos Monkey;
€ 17,00 per persoon, geschikt vanaf 1.20 m. tot 1.40 m.

Klimbos KingKong;
€ 24,00 per persoon, geschikt vanaf 1.40 m.

 

Klimmen met je groep: Mission in-Bossible 

Vanaf 8 personen //  Ca. 3 uur

Speciaal voor groepen, zoals scholen, bedrijven, grote families of verenigingen hebben wij het programma Mission Imbossible ontwikkeld. We combineren een aantal spannende activiteiten. Zo gaan jullie klimmen in het Klimbos, Boogschieten en Abseilen van de Bosbergtoren. Een gevarieerd en uitdagend programma van ongeveer 3 uur afhankelijk van de grootte van de groep.

€ 25,00 per persoon

Benieuwd naar andere groepsactiviteiten? Neem dan vrijblijvend een kijkje op De Jongens van Outdoor

Op basis van 251 waarderingen.
Wilco Drost
Wilco Drost
Oktober 19, 2020.
Geverifieerde
Goede instructie en service , leuke uitdagende baan. vooral onze kinderen 12 en 13 jaar vonden het erg leuk. (ook wel spannend..) leuk uitje !
ma m
ma m
Oktober 19, 2020.
Geverifieerde
Was een leuke dag. Met vriendelijke medewerkers. Heerlijk gegeten en gedronken na het klimmen. Wij komen zeker weer klimmen😉. Bedankt jongelui
Dennis van der Burg
Dennis van der Burg
Oktober 17, 2020.
Geverifieerde
Leuke activiteit, er zijn verschillende routes die gevolgd kunnen worden waardoor je kunt afwisselen in moeilijkheidsgraad en je hoeft ook niet vaak op anderen te wachten. Vriendelijk en behulpzame medewerkers, veiligheid is ook zeer goed voor elkaar. Bij de telefonische reservering bleek een verkeerde toezegging te zijn gedaan, ik werd hierover echter al snel teruggebeld door de manager waardoor dit foutje verder niet tot problemen heeft geleid.